Näin pelataan perjantaina U20 MM-kisoissa – pitävätkö ennakkosuosikit yhä pintansa?

Nuorten MM-kisat

Nuorten MM-kisat ovat edenneet toistaiseksi ilman sen suurempia yllätyksiä. Perjantaina sekä perjantain ja lauantain välisenä yönä on luvassa kaksi ottelua, joissa kummassakin on selkeä ennakkosuosikki.

Jääkiekon Nuorten MM-kisoissa paketoidaan perjantai-iltana toinen ottelukierros ja kaksi joukkuetta pelaa jo kolmannet ottelunsa turnauksessa.

Toistaiseksi U20 MM-kisoissa ei ole nähty sen suurempia yllätyksiä – ellei Tshekin venymistä jatkoajalle Suomea vastaan tällaiseksi lasketa. Myös perjantaina ja perjantai ja lauantain välisenä yönä pelattavissa otteluissa ennakkosuosikit ovat selvillä. Perjantai-iltana kello 21:00 alkaen nähdään kohtaaminen Itävallan ja Ruotsin välillä. Tähän otteluun Ruotsi on valtavan suuri ennakkosuosikki.

Mainos:

Kisapäivän toinen ottelu alkaa Suomen aikaa kello 01:00 perjantain ja lauantain välisenä yönä. A-lohkon kamppailussa toisensa kohtaavat Latvia ja Slovakia. Ottelu on kummallekin jo kolmas tässä turnauksessa. Slovakia lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Latvialla on ottelussa kuitenkin yllätysmahdollisuus. Kumpikaan joukkue ei ole turnauksessa pistetiliään vielä avannut ja tämän ottelun voittaja nappaa melko todennäköisesti neljännen pudotuspelipaikan itselleen A-lohkosta. Luvassa on siis suurten panosten ottelu.

Nuorten MM-kisat jatkuvat kahdella ottelulla – näin viikonloppu käynnistyy

Perjantaina 12.8. klo 21:00: Itävalta – Ruotsi
Lauantaina 13.8. klo 01:00: Slovakia – Latvia

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.