Se oli siinä – Nuorten MM-kisat päätökseen ennenaikaisesti

Nuorten MM-kisat

Nuorten MM-kisat Kanadassa keskeytetään. Usean joukkueen keskuudessa on todettu koronatartunta, eikä kisoja voida pelata loppuun.

Nuorten MM-kisoista tuli lopulta vain suuri pettymys niin kiekkofaneille kuin lupaaville nuorille kiekkoilijoillekin.

Keskiviikkoiltana Suomen oli määrä pelata ottelu Tshekkiä vastaan. Tshekin joukkueessa todettiin kuitenkin koronatartunta. Aikaisemmin oli peruttu jo Yhdysvaltojen ja Sveitsin välinen ottelu. Myös Venäjän joukkueessa todettiin koronatartunta, jonka myötä myös Venäjän ja Slovakian välinen ottelu keskiviikolta peruttiin.

Mainos:

Useiden koronatartuntojen myötä kansainvälisellä jääkiekkoliitolla oli vain yksi vaihtoehto. Nuorten MM-kisat vuosimallia 2022 joudutaan keskeyttämään ennen aikojaan.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Päätös on ikävä jääkiekon ystäville ja urheilufaneille, mutta suurin kolaus turnauksen päättämisestä aiheutuu varmastikin nuorille pelaajille, jotka joutuvat pettymään.

Sosiaalisessa mediassa runsaasti kritiikkiä ovat keränneet kisojen järjestelyt. Viime vuonna ennen rokotteita Nuorten MM-kisat pystyttiin viemään läpi onnistuneesti kuplassa, samoin yhdet NHL:n pudotuspelit on saatu vietyä loppuun asti kuplaolosuhteissa. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että todellisuudessa joukkueet eivät ole olleet todellisessa kuplassa, joka on todennäköinen syy sille, miten korona on päässyt joukkueiden keskuuteen.

IIHF ei ole antanut vielä virallista tiedotetta aiheesta, mutta useiden luotettavien lähteiden mukaan kisat saatetaan päätökseen jo keskiviikkona. Yksi lähteistä on toimittaja Chris Peters ja myös TSN on tiedottanut, että IIHF tulee kertomaan keskiviikkona kisojen lopettamisesta.