Nuoret Leijonat hakee paikkaa mitalipeleissä – näillä kentällisillä Ruotsin kaatoon

Suomen kentälliset Lohkovoitto Konsta Kapanen Nuoret Leijonat Kalle Väisänen

Nuoret Leijonat taistelee U20 MM-kisoissa ensimmäisessä puolivälieräottelussa paikasta mitalipeleihin. Vastaan asettuu Ruotsi. Suomen kentälliset otteluun on julkaistu.

Suomi ja Ruotsi ottavat yhteen U20 MM-kisoissa ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Jaossa on toiselle joukkueelle matkalippu takaisin kotiin ja toinen pääsee pelaamaan turnauksessa vielä mitaleista.

Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu. Nuorten Leijonien kentälliset ovat turnauksen aikana asettuneet melko hyvin muottiinsa. Eniten keskustelua on herättänyt turnauksen edetessä maalivahtivalinnat. Vaikka Jani Lampinen pelasi kaksi hyvää ottelua Slovakiaa ja Latviaa vastaan, laitettiin Yhdysvaltoja alkulohkon kovimpaan otteluun maaliin Aku Koskenvuo. Koskenvuolle ei sattunut paras ilta tuossa ottelussa ja selän taakse livahti muutamia helpohkoja maaleja.

Mainos:

Suomen pistehai turnauksessa on ollut Sami Päivärinta, joka on nakuttanut turnauksessa neljä tehopistettä. Nuorten Leijonien tehot ovat jakautuneet hyvin tasaisesti läpi turnauksen. Ruotsin sisäistä pistepörssiä johtaa Ludvig Jansson kuudella tehopisteellään.

Suomen kentälliset puolivälierässä Ruotsia vastaan

Maalivahti:
31 Jani Lampinen

Varamaalivahti:
30 Aku Koskenvuo

1:
24 Ville Koivunen – 27 Oliver Kapanen – 37 Joakim Kemell
10 Topias Vilén – 21 Aleksi Heimosalmi

2:
29 Niko Huuhtanen – 18 Verner Miettinen – 22 Jani Nyman
7 Aleksi Malinen – 3 Otto Salin

3:
33 Brad Lambert – 13 Topi Rönni – 15 Lenni Hämeenaho
2 Jimi Suomi – 6 Kalle Ervasti

4:
25 Konsta Kapanen – 28 Sami Päivärinta – 23 Kalle Väisänen
4 Ville Ruotsalainen

13. hyökkääjä:
34 Aleksanteri Kaskimäki

Ottelu Suomi – Ruotsi alkaa kello 18:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Turnauksen kaikki ottelut näkyvät myös Discovery+ -palvelusta.