Nuoret Leijonat taistelee lohkovoitosta – tässä Suomen kentälliset USA:n kaatoon!

Nuoret Leijonat Jimi Suomi Sami Päivärinta Suomen kentälliset

Nuoret Leijonat taistelee U20 MM-kisoissa lohkovoitosta. Alkulohkon viimeisessä ottelussa vastaan asettuu Yhdysvallat. Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu.

Suomessa vuosi vaihtuu Nuorten Leijonien otteita seuraten, kun kello 23:00 Suomen aikaa on edessä ottelu USA – Suomi, jonka ilmaiseksi televisiosta näyttää TV5. Suomi taistelee ottelussa lohkon piikkipaikasta, lohkovoitto on täysin Suomen joukkueen omissa käsissä.

Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu. Turnauksen ajan vastuu maalinteossa on jakautunut hyvin tasaisesti, Suomen sisäistä pistepörssiä johtaa Sami Päivärinta neljällä tehopisteellä. Kolmeen tehopisteeseen on yltänyt kolme pelaajaa. Huomio Suomen joukkueesta tänään kiinnittyykin siihen, kuinka selkeän kärkihevosen puuttuminen näkyy, kun vastaan asettuu toistaiseksi U20 MM-kisojen kovin vastustaja.

Mainos:

Yhdysvallat ei ole turnauksessa vielä pistänyt parastaan pöytään. Vaikka se nappasikin voitot Latviasta ja Sveitsistä, ei sen otteet ole olleet kuitenkaan erityisiä. Tästä osoituksena kurittoman ottelun seurauksena tullut tappio Slovakialle. Nähtäväksi jää, millainen USA tänään nähdään, kun pelataan tärkeistä pisteistä.

Lohkovoiton merkitys on tänä vuonna suuri. Voittajalle on todennäköisesti tarjolla puolivälieriin vastustajaksi Saksa, kun taas kolmanneksi sijoittunut joutunee heti puolivälierässä suden suuhun, kun tarjolla vastustajaksi olisi isäntämaa Kanada.

Suomen kentälliset Yhdysvaltoja vastaan

Maalivahti:
30 Aku Koskenvuo

Varamaalivahti:
31 Jani Lampinen

1:
24 Ville Koivunen – 27 Oliver Kapanen – 37 Joakim Kemell
10 Topias Vilén – 21 Aleksi Heimosalmi

2:
29 Niko Huuhtanen – 18 Verner Miettinen – 22 Jani Nyman
7 Aleksi Malinen – 3 Otto Salin

3:
33 Brad Lambert – 13 Topi Rönni – 15 Lenni Hämeenaho
2 Jimi Suomi – 6 Kalle Ervasti

4:
25 Konsta Kapanen – 28 Sami Päivärinta – 23 Kalle Väisänen
4 Ville Ruotsalainen

13. hyökkääjä:
34 Aleksanteri Kaskimäki

Suomen ja USA:n välinen ottelu on turnauksen kaikkien muidenkin otteluiden tapaan katsottavissa myös maksullisen Discovery+ -palvelun kautta.