Suomen kentälliset Norjan kaatoon – Jussi Olkinuora aloittaa maalilla

lohkot Suomi - Tanska Unkari - Suomi - Ranska Suomi Leijonat Suomen kentälliset lohkovoittoon Suomi - Iso-Britannia Leijonat Leijonien Suomen kentälliset Suomi - Venäjä Leijonien kentälliset Suomi - Slovakia Suomen kentälliset Leijonat finaaliin

Suomen kentälliset MM-kisojen ensimmäiseen koitokseen Norjaa vastaan on julkaistu. Leijonien maalilla aloittaa Jussi Olkinuora.

Leijonat lähtee Norja -otteluun ennakkosuosikkina. Tsekkaa täältä kuinka näet ottelun ilmaiseksi televisiosta.

Suomi lähtee turnauksen avaukseen neljän ottelun tappioputkesta. Tulosten valossa valmistautuminen ei ole mennyt siis aivan nappiin, mutta harjoitusotteluiden tuloksille ei liikaa kannata painoarvoa antaa.

Mainos:

Leijonien maalilla aloittaa Jussi Olkinuora ja varamaalivahtina toimii Harri Säteri. Mikael Granlundin kisapassia ei ole vielä leimattu, joten Granlund ei avausottelussa vielä kokoonpanossa ole. Granlundille on pedattu paikkaa ykkösketjusta yhdessä Sakari Mannisen ja Teemu Hartikaisen kanssa. Tänään ykkösketjun toisella laidalla viilettää Jere Innala.

Leijonien kapteenina turnauksessa toimii Valtteri Filppula. Muut kapteeniston jäsenet ovat Sami Vatanen ja Marko Anttila.

Suomen kentälliset Norjaa vastaan

Maalivahti:
45 Jussi Olkinuora

Varamaalivahti:
29 Harri Säteri

1:
21 Jere Innala – 65 Sakari Manninen – 70 Teemu Hartikainen
4 Mikko Lehtonen – 38 Juuso Hietanen

2:
82 Harri Pesonen – 51 Valtteri Filppula (C) – 10 Joel Armia
50 Mikael Seppälä – 55 Atte Ohtamaa

3:
25 Toni Rajala – 91 Juho Lammikko – 76 Jere Sallinen
3 Niklas Friman – 42 Sami Vatanen (A)

4:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (A)
2 Ville Pokka

Ottelu Suomi – Norja alkaa kello 20:20 ja ottelu on mahdollista katsoa ilmaiseksi televisiosta MTV3 -kanavalta. Kaikki MM-kisojen ottelut näkyvät C More -palvelusta.