Suomi – Sveitsi U20 MM-kisojen avausottelu – näin katsot ottelun TV:stä!

Suomi - Sveitsi Suomen kentälliset Nuoret Leijonat Nuorten Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat Antti Pennanen

Suomi – Sveitsi on U20 MM-kisojen avausottelu. Tapaninpäivänä alkavassa turnauksessa Nuoret Leijonat on jälleen yksi suosikeista tuomaan kiiltävää metallia kotiin.

U20 MM-kisat alkavat tapaninpäivänä. Turnauksen avausotteluna nähdään Suomen ja Sveitsin välinen kohtaaminen, johon Nuoret Leijonat lähtee ennakkosuosikkina.

Suomen valmistautuminen turnaukseen on ollut onnistunut, vaikkakin harjoitusotteluiden menestys onkin ollut vaihtelevaa. Joukkue on ollut jo pidempään yhdessä ja Tomi Lämsän valmentama joukkue on valmis koitokseen.

Mainos:

Nuorten Leijonien joukkue on jälleen täynnä mielenkiintoisia seurattavia lupauksia. Pohjois-Amerikkaan siirtynyt Brad Lambert ei ole mikään menetetty lupaus ja hänen otteitaan on taatusti jälleen ilo seurata. Joakim Kemell on jälleen vuoden vanhempi ja löytyyhän hyökkäyksestä myös Kapasten (Oliver ja Konsta) serkukset.

Myös puolustuksesta löytyy laatua. Mielenkiintoisin yksittäinen seurattava nimi on TPS:n nuori superlupaus Aron Kiviharju, 16, joka on jopa potentiaalinen ykkösvaraus vuoden 2024 NHL:n varaustilaisuudessa.

Suomi ja Sveitsi ovat kohdanneet edellisvuosien aikana toisensa MM-tasolla useita kertoja. Edellinen kohtaaminen nähtiin vuoden 2021 kisoissa, silloin Suomi oli alkulohkon ottelussa parempi lukemin 4-1. Sveitsin edellinen voitto Nuorista Leijonista on vuoden 2020 MM-kisoista, kun Sveitsi oli Suomea vahvempi lukemin 5-2. Vaikka Nuoret Leijonat ennakkosuosikkina ja vahvemmalla materiaalilla otteluun lähteekin, ei se voi lähteä turnauksen avausotteluun takki auki.

Suomi – Sveitsi alkaa kello 18:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Kaikki turnauksen ottelut näkyvät myös maksullisen Discovery+ -palvelun kautta.